Afsluiting carnaval 2019

CARNAVAL 2019, wat was je weer mooi! Wat kunnen we als dorp trots zijn op onze optochten waar de mooiste creaties te zien waren. Dank aan alle loopgroepen die er zoveel moois van wisten te maken, de bouwers van de wagens van klein naar groot, onze residentie de Kwast waar we zo geweldig zijn ontvangen en zoveel gedaan hebben voor ons, het Oud Cafe en de Baracuda Bar waar zelfs een moederkesbal werd georganiseerd, alle vrijwilligers die binnen, maar ook zeker buiten onze Stichting op wat voor manier dan ook geholpen hebben, Stik Leutig onze hofkapel die onze activiteiten zo mooi opluisterde met muziek, Het Nachtuilenrijk, Torensjouwersland, Kraaierijk, Grasduinersdurp, Disco Swingtime, de fotografen DzonPiek en John de Bruijn die de evenementen zo mooi op de gevoelige plaat hebben weten vast te leggen, alle sponsors die het mogelijk maken door hun bijdrage dat Carnaval op Willebrord kan blijven bestaan en alle overige mensen die op wat voor manier dan ook hun bijdrage hebben geleverd, dank voor uw donaties tijdens de optochten. 
Carnaval 2019 zit er nu helaas weer op. Wij Heikneuters kijken met trots terug op wat we hebben weten te bereiken en dat we blij zijn dat ons clubje gegroeid is en nog steeds aan het groeien is. Op vrijdagavond 22 maart hebben we onze afterparty waar we nog een carnavaleske avond hebben met de prijsuitreikingen en Jos Schijven bokaal, maar dan is het toch echt even gedaan met het carnaval-feestvieren. Ondertussen gaan wij weer aan de slag met de voorbereidingen van het komende carnavalsseizoen. ALAAF!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *