Stik Leutig

Beste carnavalsvrienden,

Dweilband Stik Leutig bestaat uit een stelletje muziekfanaten van allerlei pluimage afkomstig uit St. Willebrord en omstreken. Met z’n allen maken we muziek voor jong en oud en zijn we het hele jaar door te zien en te horen op diverse evenementen in en buiten de regio. Zo ook tijdens het carnaval.

Als dweilband draagt Stik Leutig het carnaval een warm hart toe, en dan speciaal het carnaval in ons eigen Heikneuterslaand. Vol bewondering aanschouwen wij elk jaar weer de prachtige creaties van de loopgroepen en de bouwclubs, en daar zijn wij als Stik Leutige Heikneuters erg trots op. Wij kijken dan ook uit naar de creaties van komend jaar!

Met het aantreden van Prins Hendrik I is het carnaval in Heikneuterslaand weer nieuw leven ingeblazen en is de samenwerking tussen Dweilband Stik Leutig en de Heikneuters alsmaar hechter geworden. Dit heeft ertoe geleidt dat Dweilband Stik Leutig tijdens het carnaval van 2019 Prins Hendrik I en zijn gevolg, waar mogelijk, als hofkapel muzikaal zal gaan begeleiden.

Wij hebben er enorm veel zin in en gaan er samen een mooi en gezellig carnavalsfeest van maken. Wij hopen u dan ook allemaal te mogen begroeten op een van de carnavalsfestiviteiten in Heikneuterslaand, want dit wilt u toch niet missen.

Wij wensen iedereen een stik leutige carnaval en veel plezier toe

Met muzikale groet,

Dweilband Stik Leutig

Website: www.stikleutig.nl
E-mail:   stikleutig@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.