Aan alles komt een einde

Beste Heikneuters, Heikneuterinnekes en iedereen daarbuiten,

Na 6 jaar met veel plezier, een lach en een traan als Prins Hendrick dun 1ste, komt er een tijd dat de “scepter” overgedragen dient te worden. Dat wil in het kort zeggen dat ik, Prins Hendrick, een stapje terug ga doen. Ik blijf in de stichting als bestuurslid en raadslid en sta bij waar nodig. Wie mijn opvolger wordt, weten wij op dit moment ook nog niet.
6 jaar geleden hebben we met 3 personen de draad opgepakt, om de Stichting weer frisse wind in te blazen, al was dit soms met bloed, zweet en tranen. Maar met doorzetten ontstonden er leuke ideeën. Stichting de Heikneuters is ontzettend gegroeid en daar ben ik als Prins erg trots op. Wij hebben laten zien wie de Heikneuters zijn en hebben ons weer goed op de kaart gezet. Ook het aanhalen van de contacten met de 5 dorpen onderling, de 2e prijs behaald bij BaronieTV met de Barnavalsliedverkiezing, de onderlinge contacten met ondernemers en Dweilband Stik Leutig, die wij weer Hofkapel mogen noemen, hebben ons goed gedaan. Zo kreeg ik in 2017 nog een badeendje “Ge staat nie in oew eendje”, en dat was ook zeker niet het geval.
Al bij al een hele mooie tijd geweest. Daarom wil ik, Prins Hendrick, iedereen bedanken voor de medewerking in de afgelopen jaren waaronder:
• Gemeente Rucphen;
• Ondernemers en sponsoren;
• Basisschool Heilinde;
• Hofkapel Stik Leutig;
• Alle moederkes (loopgroepen);
• Alle bewoners van Heikneuterslaand;
• Mijn gehele team, bestuur, vrijwilligers en raadsleden.

BEDANKT voor de afgelopen gigantische mooie tijd die ik met jullie heb mogen mee maken!!
Prins Hendrick dun Jirste

Reacties zijn gesloten.