Afsluitend woordje van Prins Johannes

Nou dat was het dan weer, carnaval 2023. Ik heb als eerste jaar Prins te mogen zijn een geweldige tijd beleefd die in een redelijke sneltreinvaart aan mij voorbij is gegaan.
Allereerst wil ik een heel groot compliment uitbrengen aan onze jeugdraad. Zoveel enthousiasme en zoveel energie en leut onder elkaar. Fantastisch om te zien!

Het feest begon voor ons al stichting al wat eerder, vanaf 11-11 hadden we al wat feestjes achter de rug tot carnaval echt begon. Tegenslagen waren er ook. Zo moesten we op zoek naar een andere residentie en hebben we met man en macht gewerkt om het carnaval door te laten gaan in Heikneuterslaand. Wij hebben er 500% aan gegeven en kunnen dan ook niet meer dan faciliteren, de rest is aan de mensen zelf. We hebben best wel commentaar gehad dat de optocht niet zo groot was, maar helaas hebben wij geen grip op of mensen meedoen of niet. Menige oproepen hebben we uitgedaan van loop mee, als is het maar iets kleins. Maar ik begrijp ook als geen ander dat dit een raar jaar was, een jaar van o.a. katje uit de boom kijken. Gelukkig waren er nog wel bouw- en loopgroepen die mee hebben gedaan met geweldig mooie creaties. Groot compliment en mijn dank hiervoor. Ik hoop dan ook dat we volgend jaar wat meer mooie creaties gaan zien, want lieve mensen, het kan toch niet zo zijn dat we over een paar jaar helemaal geen optochten meer hebben in Heikneuterslaand?

Trots op ‘mijn’ team, jazeker! Zoveel werk verricht wat bij ons eigenlijk zowat een heel jaar doorgaat. Waar we al een paar jaar aan bouwen komt nu tot uiting en dat is: teamwork.

Ook mijn complimenten aan het Gemeenschapshuis De Lanteern. Die zagen een carnavalstrein op hun afkomen, maar hebben geweldige medewerking verricht en hebben alles in goede banen geleid. Mijn mond viel open toen ik zag hoe mooi de zaal in samenwerking met ons was ingericht. Zo carnavalesk en met zoveel licht en geluid. Want ja ook dat was dit jaar geweldig. Dank aan Johan van Reality Drive-in Show. Die wist de juiste carnavaleske snaar subliem te raken met daarbij de interactiviteit met de kinderen tijdens de kinderbals. Gewoon top! Ook de muzikale begeleiding van onze Hofkapel Stik Leutig was dit jaar weer super. Wat was het mooi om te zien om in een polonaise achter hun en de jeugdraad aan ergens naar binnen te marcheren, waarvoor dank!

Dan niet te vergeten de inzet dit jaar van Basisschool de Heilinde. Wat een mooie creaties hadden de kinderen gemaakt en voordrachten werden er gedaan. We gaan hier zeker nog de banden aanhalen.

Naast de fun was er ook een traan; afscheid van onze Nar Jenneke. 11 jaar Nar geweest van de Heikneuters waarbij ze die rol voortreffelijk vervuld heeft. Bedankt voor alles Jenneke!

Wij gaan in ieder geval weer op korte termijn verder invulling geven aan het kneuterkusfestijn wat op 1 juli 2023 gaat plaatsvinden op de parkeerplaats bij Basisschool de Heilinde.

Voor nu gaat mijn steek weer de kast in, maar heb super

genoten van alles!

BEDANKT AAN IEDEREEN EN TOT VOLGEND JAAR!!

Alaaf, Prins Johannes

Reacties zijn gesloten.