Kneuterkusmiddag 2024

## BIJNA IS HET ZOVER! ## — Onze jaarlijkse kneuterkusmiddag.
22 juni a.s. wordt heel de parkeerplaats naast Basisschool de Heilinde gevuld met springkussens voor zowel jong als oud. Wat dacht u van meerdere stormbanen van meer dan 17 meter en een heuse Sweeper waar men overheen dient te springen, of voor de allerkleinsten een apart mini-Kneuterkus plein voor kinderen tot 6 jaar met grote legoblokken, ballenbak en nog veel meer!
Naast al dit moois kunt u nog een gooi doen bij handbalvereniging HV Orion waar uw snelheid gemeten kan worden.
Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, vanaf het terras kunt u, met uitzicht op uw kinderen, genieten van een drankje en hapje van o.a. friet- en ijskraam Pikeur en/of van popcorn van Angelique Lips. Dit alles omlijst met muziek van DJ Johan van Reality drive in show. Kaarten (alleen voor kinderen van 3 t/m 18 jaar nodig) verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis De Lanteern of Novalux, of via onze WhatsApp 06-82908072 of aan de entree bij het evenement.
## WEES ERBIJ !! ##

Reacties zijn gesloten.