Belangrijke mededeling

Beste ouders van de kinderen van Basisschool Heilinde; 

Ons bereikte het droevige bericht dat de school dit jaar geen school-optocht organiseert, wat wij ten zeerste betreuren. We hebben altijd met veel plezier onze medewerking verleend en toegezien hoe al die blije gezichtjes in een stoet door de straten van Sint Willebrord trokken. Vol trots van iedereen op hetgeen ze gecreëerd hadden.
Dit neemt niet weg dat uw kind niet kan deelnemen aan een optocht die wij als Stichting Carnaval organiseren, denk bijvoorbeeld aan de lichtjesoptocht of de grote optocht op zondag. Sterker nog, wij gaan voor deze kinderen een aparte categorie jurering hanteren waaraan we hele leuke prijzen gaan verbinden. Niks is te gek, alles kan en mag, mits niet in strijd met ons veiligheidsbeleid.
De jeugd is onze toekomst en moeten we ervoor knokken om carnaval in Sint Willebrord niet verloren te laten gaan!

Binnenkort verschijnt het optocht inschrijfformulier op onze website en kunt u en/ of uw kind inschrijven voor één of beide optochten.
Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via Facebook of via email: sc.heikneuters@gmail.com

We hopen op uw deelname van onze optocht(en)!

Reacties zijn gesloten.