1e Boerkus Festijn groot succes

Zaterdag 18 januari hebben we het eerste Boerkus Festijn in de regio georganiseerd. Het bleek een groot succes, bezoekers werden o.a. met drie toeringcar bussen aangevoerd. De avond stond in het teken van 6 grootse boeren die het tegen elkaar opnamen. Boer Jappie van Zeven Bultenland kwam als winnaar uit de bus en mag zich ‘Opper Grootse Boer’ noemen voor de rest van de carnavalsperiode. De boeren moesten een drie-tal spel elementen uitvoeren waarbij het melken van Berta de Koe toch wel het hoogtepunt was. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement wat we jaarlijks terugkerend willen maken.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die zijn bijdrage heeft geleverd op wat voor manier dan ook.

Meer video en foto’s zijn terug te vinden op onze Facebook pagina.

Reacties zijn gesloten.