Annuleren van Grote Optocht 28 maart.

Beste mensen,

U heeft het ongetwijfeld in het nieuws vernomen dat het kabinet nieuwe maatregelen heeft getroffen ter bestrijding van het corona virus. Een van die maatregelen is dat evenementen met meer dan honderd personen afgelast dienen te worden. Dit heeft ons genoodzaakt de grote optocht die gepland staat voor zaterdag 28 maart a.s. met bijbehorende party te annuleren. Daar er op dit moment geen zicht is op wanneer dit soort evenementen weer mag plaatsvinden, heeft het bestuur besloten om ook geen alternatieve datum te kiezen. We betreuren dit ten zeerste, daar er door zoveel mensen zoveel werk verricht is, maar dit is pure onmacht. Wij hopen dan ook komend jaar weer te kunnen genieten van de mooie optochten in ons Heikneuterslaand.

De mottoverkiezing zal zoals gepland, gewoon plaatsvinden op 28 maart a.s. Motto’s kunnen nog ingestuurd worden t/m 26 maart. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

Vertrouwende op uw begrip,

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van s.c. de Heikneuters

Reacties zijn gesloten.