BELANGRIJK COVID-19 BERICHT

Beste mensen,

Een dezer dagen wordt een persbericht gepubliceerd door de Gemeente Rucphen op diverse media, waarin te lezen valt dat in gezamenlijk overleg met de gemeente en de vijf kerkdorpen besloten is dat er in geen enkel dorp van de gemeente Rucphen een optocht verreden zal worden het komend carnavalsseizoen. Daarnaast zal ook het jaarlijkse Prinsenbal 2021 niet plaatsvinden. Waarschijnlijk komen deze besluiten niet als verrassing voor u.
Langs deze weg willen wij u dan ook op de hoogte brengen dat naast dit besluit het bestuur van S.C. de Heikneuters, na een tijd van wikken en wegen, besloten heeft om ook verder geen enkele andere carnavalsactiviteit in Heikneuterslaand te organiseren, het komend carnavalsseizoen. Het besluit valt ons zwaar, maar we willen het niet op ons geweten hebben dat er een corona uitbraak ontstaat tijdens onze activiteiten, of dat we de zaak alleen maar erger maken. Ook het moeten naleven van de RIVM regels met bijbehorende verantwoordelijkheden die dan op ons dak komen, maakt het vrijwel onmogelijk om conform deze regels dergelijke activiteiten te organiseren.
Wij kijken al weer uit naar het carnavalsseizoen 2021-2022, waarbij we hopelijk verlost zijn van dit vervelende virus en weer als vanouds feest kunnen vieren. We bewaren het nieuwe motto ‘We draoje dur’ ook tot dan.

Vertrouwende op uw begrip,

Bestuur S.C. de Heikneuters.

Reacties zijn gesloten.