11e vd 11e viering

Op donderdag 11 november organiseren we weer een lampionnenoptocht in het kader van de 11e vd 11e viering. We vertrekken om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats naast Café-zaal de Kwast om een mooie ronde te maken door de straten van Sint Willebrord, onder muzikale begeleiding van Fanfare de Eendracht. De kinderen hebben via Basisschool de Heilinde een mooi bouwpakket voor een lampion ontvangen die ze zelf in elkaar kunnen knutselen en versieren. De gratis bouwpakketten liggen ook bij speelgoedzaak Rommers te Sint Willebrord. Mocht u kind er toch geen hebben weten te bemachtigen, kunt u ze nog via ons verkrijgen door ons een berichtje te versturen via Facebook.
De lampionstokjes met lampje zijn eventueel ook via ons verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.
Na de optocht worden de ouders en de kinderen binnen bij Café-zaal de Kwast verwelkomd, waar de kinderen getrakteerd worden op een hapje en een drankje.
Tijdens deze happening zal ook onze Prins Hendrick d’n 1e op ludieke wijze binnengehaald worden.

Weer een mooi evenement dus!

We zien de kinderen dan ook graag omstreeks 18.20 uur tegemoet!

Reacties zijn gesloten.